Trainingen

 

hev kracht

KRACHT

Bij hēv trainen we vanuit de overtuiging dat kracht in elk mogelijk bewegingspatroon het fundament is. De basis om beter en pijnvrij te bewegen én de basis om energiek en mentaal weerbaar te zijn. Daarom trainen we in beginsel altijd naar een solide fundering van die fysieke capaciteit: kracht.

 

 

hev kracht

MOBILITEIT

Mobiliteit (beweeglijkheid) is de mogelijkheid om door volledige bewegingsruimten te bewegen met controle en stabiliteit. Om op een verantwoorde manier te kunnen trainen, hebben we voldoende mobiliteit nodig om de bijbehorende vaardigheden en oefeningen op een juiste manier uit te voeren. Daarom wordt er bij hēv altijd aandacht besteed aan de verbetering van de beweeglijkheid.

 

 

hev conditie

CONDITIE

Ook de conditie, het uithoudingsvermogen, wordt getraind in het hēv-trainingssysteem. Een sterk hart- en vaatsysteem ligt immers ten grondslag aan een sterk lijf en een gedegen basisconditie.

 

1 op 1 training

De waarde van hēv zit in het aanleren en toepassen van het wat, hoe, waarom, wanneer en hoe vaak in bredere zin omtrent fysieke training. Wil je dit graag persoonlijk leren? Kies dan voor 1 op 1 hēv-trainingen. Bij deze doorlopende trainingen worden de sessies verzorgd door een trainer van hēv. De sessies zullen afgestemd worden op het individu en op eventuele persoonlijke doelen en/of wensen.

Bij deelname aan deze trainingen kun je – in het kort – het volgende verwachten:

  • Volledig verzorgde trainingen in afwisselende trainingsblokken;
  • Met uitgebreide begeleiding omtrent trainingstechnieken en methoden om progressie in gang te zetten en voortgang te bewaken;
  • Coaching bij beweging en voedingsgedrag om dat te faciliteren.

De trainingen vinden in beginsel plaats op locatie, maar kunnen ook elders of aan huis worden verzorgd. Eén of meerdere keren per week of om de week. Ook zijn de trainingen te combineren met het beoefenen van een andere sport. In overleg is (bijna) alles mogelijk.

     PLAN EEN AFSPRAAK     

 

 

hev 1 op 1 training
hev groepstraining

 

Groepstraining

In duo-, groeps- of teamverband aan de slag? Kies dan voor hēv-groepstrainingen. De trainingen worden op eenzelfde manier ingericht als de persoonlijke trainingen, maar dan afgestemd op de groep en de eventuele wensen daarvan.

     PLAN EEN AFSPRAAK     

Online coaching

Bij hēv snappen we dat niet iedereen de tijd of middelen heeft om elke week met een trainer af te spreken, maar wel graag gestructureerd aan de slag wil. Kies in dat geval voor online coaching van hēv. Hierbij helpt de hēv-trainer jou online op weg middels videotrainingen en calls. Daarna ga je zelf aan de slag met een uitgezet plan. Doorlopend worden momenten ingepland om voortgang te bewaken.

     PLAN EEN AFSPRAAK     

 

 

hev online coaching
hev zelf te volgens programma's

 

Programma's

Helemaal zelf aan de slag, maar wel met een gestructureerd plan? Kies dan voor een aangemeten trainingsprogramma van hēv. Aan de hand van één of meerdere persoonlijke gesprekken worden alle nodige details besproken om tot een op maat gemaakt trainingsprogramma te komen. Hierna schrijft een hēv-trainer het plan volledig uit waarna jij er zelf mee aan de slag kan.

     PLAN EEN AFSPRAAK