Over hēv

Wat is hēv?

Het hēv-trainingssysteem is gericht op de ontwikkeling en tot stand brenging van gedragingen die in onderling verband zorg dragen voor een duurzame, gebalanceerde relatie met fysieke training, beweging, voeding én rust. Het uitgangspunt is in beginsel simpel, maar niet makkelijk: sterker worden.

Het proces van sterker worden laat zich als volgt omschrijven: stimuleer je hele lichaam consistent door middel van gepaste weerstandstraining (krachttraining), binnen de volledige pijnvrije bewegingsruimte en belastbaarheid maar wel in de, soms oncomfortabele, zone van ontwikkeling, om zich aan te passen en sterker te worden; voedt het lichaam consistent met de juiste (hoeveelheid) voedingsstoffen om dat te doen; en geef het lichaam consistent de tijd en rust om dat te doen.

Hēv helpt om dat proces in gang te zetten. Op die manier trainen we om de rest van ons leven op een energieke, fitte en sterke manier te beleven zodat er optimaal van genoten kan worden. Daarna, als een solide basis gelegd is, is er natuurlijk ruimte voor meer specifiekere doelstellingen.

 

Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Lees dan hier verder of neem direct contact met ons op.

     CONTACT     

 

Voor wie is hēv?

Het is zonde om oud te worden zonder de schoonheid en kracht te zien waartoe het lichaam in staat is. Bovendien gaat in een sterk en gezond lijf, dikwijls een gezonde geest schuil. En naast die – niet te onderschatten – mentale voordelen van fysieke training, zijn er nog tal van andere lichamelijke voordelen te behalen. Zo heeft gepaste training o.a. een positieve invloed op het energieniveau, de beweeglijkheid, de sterkte van de botten, het (jeugdige) hormoonprofiel en de stofwisseling. Tot slot ziet een sterk lijf er simpelweg esthetisch uit. Dat alles gunnen we bij hēv aan iedereen!

En daarom is hēv (bijna) voor iedereen. In uitzonderingsgevallen zal een meer specialistische aanpak vereist zijn. Los daarvan maakt het niet uit of je jong of oud, man of vrouw, sportief of onsportief bent. Iedereen kan op verschillende manieren sterker worden en daarom is iedereen welkom!

Enthousiast? Aanvullende vragen? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!

   CONTACT   

 

Achtergrond van hēv

In 2021 is hēv opgericht door David van Reeuwijk. Na het behalen van zijn meester titel rechten aan de universiteit van Tilburg gooide David het roer volledig om door zich te focussen op zijn passie; lichamelijke en mentale ontwikkeling door middel van fysieke training. Vanuit die passie ontstond het idee om anderen te helpen zichzelf te helpen. En vanuit dat idee is hēv ontstaan.

Sindsdien is hēv een onderneming die volop in ontwikkeling is. David heeft zijn persoonlijke kennis en kunde kracht bij weten te zetten door erkende diploma's te behalen bij o.a. de AALO en de BGN. Ook heeft hij ondertussen jaren ervaring opgedaan door één op één met klanten te werken en zijn er mooie samenwerkingen ontstaan met andere fitness ondernemers en de gemeente Tilburg. Dat alles leidt tot een werkwijze die zeer holistisch te noemen is.